Creaza-ti Usorul eBooks (@Viata,
@Servici) cu Practicile de
Gand-Simt Audio & Autoreflectie

Inteligenta Emotionala Aplicata, Creaza-ti Usorul & Creaza-ti Usorul @Servici 2eBooks, cu Practicile Ghidate de Gand-Simt
  •    

  •   Include:

  • Crează-ti Usorul @Viata eBook (flipbook și PDF) 
  • Crează-ti Usorul @Servici eBook (flipbook și PDF) 
  • Modelul Crează-ti Usorul mini-curs cu ritm propriu
  • Practicile de Gand-Simt audio (introducere în Feelfulness) 
  • Autoreflectie (stil workshop) între capitole 
  • Exerciții de psihologie pozitivă aplicată
  • Access de pe smart-phone, tablet, laptop, desktop

Imagineaza-ti viata eliberata de suparare, tristete sau resentimentul de dificultate care iti macina sufletul si te impiedica sa mergi inainte: incearca practicile ghidate de gând-simt introduse aici.

Acest ghid practic te invata cum sa de-creezi obiceiuri subconstiente care nu iti mai aduc folos, si cum sa creezi starea de bine cea mult cautata: starea de usor, de valoare de sine si armonie.

A Creea este un privilegiu uman. A Creea Usorul este vointa libera. Prin Crearea Usorului te dezlegi de dificultati si durere si simultan atingi dimensiuni existentiale superioare.

Carmen Sauciuc adreseaza cu sensibilitate subiecte delicate, precum dificultatea, durerea, teama de confruntare, teama de acceptare, lipsa de stima de sine si lipsa de valoare personala; dupa care abordeaza concepte uriase pe care le transforma in solutii usor de implementat, prezentate printr-o perspectiva proaspata ce indeamna cititorul la auto-cunoastere si motivatie.

Inspirationala, pentru dezvoltare personala sau reducere a stresului, sau pentru oricine se confrunta cu dificultati sau dureri, fizice, emotionale, intelectuale, financiare, sau de relatii, aceasta carte este pentru Tine.

Familiarizeaza-te cu cele patru stiluri de comportament DISC si cu cele patru temperamente.

Abilitatile interpersonale sau relatiile cu oamenii sunt folosite în fiecare zi atunci cand interactionam si comunicam cu alte persoane.

Competentele interpersonale mai dezvoltate ne ajuta sa obtinem un succes sporit atat pe latura personala, cat si pe cea profesionala.

Aici gasesti tehnici specifice si îndrumari detaliate cu privire la manuirea eficienta a fiecarui tip de temperament, management prin încurajare si îndrumare si nu prin critica negativa, ci oferind solutii pentru diversitatea echipei: individualitate, diversitate, conflict, creativitate etc.

O resursa necesara pentru oricine doreste sa inspire, sa motiveze sau sa cladeasca o echipa de succes.

O carte musai pentru orice lider sau oricine lucreaza cu oamenii.
D - Dominant /Direct
I - Interactiv /Influentator
S - Supus /Statornic
C - Consistent /Constiincios 

Probabil ca ai observat o intensitate sporita a problemelor de viață, nu e timp suficient pentru a rezolva lucrurile și in plus o diminuare a gândirii de la un capăt la altul!   Pt ca majoritatea dintre noi nu suntem bogați, suntem împinși să lucrăm mai multe ore, ceea ce ne lasă cu mai puțin timp ...  

Deci, cum putem charmuii mai bine intensitatea vieții? Cum putem tine pasul fluxul cu urcușurile și coborârile valurilor vieții, menținând în același timp sănătatea, și stare de bine?  

Există oare metode care le putem implementa pentru a parcurge fluxul acestor valuri cu mai multă ușurință?  Si metodele acestea se pot practica individual sau in  grup? Pot fi metodele atea implementate cu usurinta?  

Da, da, și da!  

Ușorul este un rezultat realizabil prin integrarea unui nou set de abilități, prin libertate și alegere, dezlănțuind potențialul tău înnăscut în recâștigarea autonomiei personale în cadrul conștiEnței unite.  

Unirea, reintregirea este un aspect extrem de important al vieții, ce ne oferă un simt de apartenență și un sprijin atât de necesar:  unde-i doi puterea creste si dusmanul nu sporeste.  

De multi ani ghidez un proces evolutiv extraordinar numit Creating Ease, o reunificare a individului cu colectivul, Unirea ta cu ceilalti dar si unirea ta cu tine insati, o unire si recâștigare a autonmiei personale în conștiEnța unirii, constienta  care transcende tărâmul interpersonal.  

Creaza-ti Ușorul este pentru oameni, despre oameni, împreună cu oameni.  

Există o Hrană Sacră dincolo de cuvinte, ascultă cu inima, ca sa auzi ceea ce este comunicat: inima este cea care unește și mintea este cea care separă.  
Cu toate acestea, cea mai flexibilă parte a corpului uman este mintea!  

Deci, ce aspect al minții te-a separat de Ușor? De unitate? De comunitate?   Care tipare de gândire?  
Religie?
Critica si Judecata?
Îți place sau nu îți place ceva?
Sănătate mai precară?
Poate o Inimă ruptă?  

Vezi tu, Credințele și valorile tale individuale, împreună cu comportamentul tău, este ceea ce îți construiește realitatea.   Wine din mintea ta, trece prin comportamentul tău și îți creează experiența vieții tale.  

Unificarea inimii cu mintea, modelel de gândire unificate se face prin colaborare și cooperare fără a avea nevoie de adepți, de followers, unde fiecare creație creditată creatorilor individuali și nu este alocată la profiturilor private, ci creând modele de gândire (și prin urmare modele de comportament) vei acoperii nevoile de baza ale omului și vei beneficia colectivul prin comunitate.  

ConștiEnța unirii transcende domeniul interpersonal: Crearea ușorului este pentru oameni, despre oameni, împreună cu oamenii.  

ConștiEnța de unitate este creată prin colaborare și cooperare, prin contribuția la binele primordial.  

În conștiEnța unității, liderii funcționează doar ca o structură pentru conectarea nevoilor oamenilor cu darurile creatorilor, fără a se obține profituri personale, combinând în schimb eficiența cu relevanța pentru a satisface nu doar nevoile oamenilor, ci și pentru a spori bunăstarea si tarea de bine a tuturor.  

De aici am conceput modelul Creating Ease din: acoperirea nevoilor de baza a omului, indiferent de originea lui națională, gender, cultură sau culoare a pielii, fiecare, FIECARE are nevoie de Respect, Succes, Acceptare, Iertare și Iubire,

si nu doar sa le primesti, ci sa incepi prin a da,

prin a Demonstra ca ai devenit, ca esti Respectare, Acceptare, Iertare, care le devii prin Dragoeste si cu Succes!

"Ma bucur că există alternative pentru cei care se confruntă zilnic cu dureri fizice sau emoționale, în felul acesta eu pot face față mai bine durerii. Aceste practici de gând-simț sunt într-adevăr transformative. ca un instrument valoros pe care fiecare poate să utilizeze pentru micșorarea/diminuarea  durerii și a dificultăților."
- Bonnie P

"Integrarea frecvențelor vibraționale superioare în corpul nostru poate uneori să fie alarmantă pentru cineva care nu are un vocabular adecvat sau un sistem de sprijin pentru înțelegere." Carmen oferă acest minunat sistem de sprijin."
-Connie K

"Prima schimbare pe care am observat-o este reducerea durerii  emoționale. Nu mă mai simt ca un pacient supraîncărcat
emoțional și am observat o mare reducere a furiei. Asta îmi face mai ușor să identific distorsiunile cognitive rămase. Cu siguranță că încă mai am de recuperat, dar  imbunătățirea a fost imensă."
- Cristina T

Capitole

Order Summary

    Creaza-ti Usorul eBooks (@Viata, @Servici) cu Practicile de Gand-Simt Audio & Autoreflectie $17 USD
    Redeem Coupon
    Apply
    Total
    $17 USD

    Feelfulness, ebook +MP3

    Feelfulness: Create Motivate Influence . Feelings vs Emotions, Conscious & SubConscious, Layers of Thought, Evocative Language Patterns, Word Triangles, Generating States of Being

    $17 USD

    Contact Information

      Forgot Password?

      Logout

      Payment Information

        By submitting this form you agree to our Terms Of Use and Privacy Policy
        By submitting this form you agree to our Terms Of Use and Privacy Policy
        OR
        OR

        Ce Este Inclus?

        • eBook Creaza-ti Usorul
        • eBook Creaza-ti Usorul
          @Servici
        • Mini-Course, stil workshop
        • Practicile de Gand-Simt audio
          format
        • Exercitiu Auto-Reflectie dupa
          fiecare capitol
        • Exercitiu Psihologie Positica
          Aplicata
        • access from any device

        " Mură-n gură. O explicație simplă și clară a Creației și a modului de a
        manifesta dorințele proprii. Ușor de citit "
        -Alina C

         “Concepte bine definite succinte și vaste. Practicile sunt interactive și
        mă ajută să-mi măresc conștiința de sine (self-awareness). Secțiunea de depanare la sfârșitul cărții este foarte utilă. Cartea este bine scrisă și ușor de înțeles, iar practicile sunt ușor de aplicat.”
        -Bianca S

         "O carte musai, mai ales de cei care sunt dedicați îmbunatățirii vieții, la
        nivel fizic, emoțional și spiritual. Armonioasa combinație a înțelepciunii spirituale cu aplicarea practică, face ca această carte să devină cel mai eficient instrument pentru a crea o viață fericită. Felicitări pentru aceasta lucrare însuflețitoare."
        -Elizabeta M

         "Carmen pune înțelepciunea în practică (și nu doar în filozofie). Într-o lume ideală, fiecare pacient al meu ar trebui să fie instruit cu aceste lucruri ca să-și faciliteze integrarea și să facă ceea ce îi face bine, ceea ce face sens pentru el/ea."
        -Ray B

        About the Author

        Carmen Sauciuc is the creator of FeelFulness® Feel a Feeling by Choice, drawing upon the principles of Functionalism espoused by Dr. William James, Interspersal Tailoring developed by Dr. Milton Erickson, and the Human Potential championed by Dr. Martin Seligman. 

        Feelfulness® is a practice designed to help you generate specific states of being and develop or modify your traits. It takes the concept of mindfulness to even greater depths by allowing you to become aware of your emotional states and then modify or influence it positively, all made possible by the incredible power of neuroplasticity. Feelfulness® -Feel a Feeling by Choice- employs methods where a feeling /emotion is experienced in anticipation by using unique linguistic elements such as evocators, movers, and descriptors arranged in triplicates, to evoke an experience in which you can cultivate a positive psychological state and develop new or modify existing personality traits. 

        Carmen's work is partly inspired by shamanic practices and deeply rooted in neuroplasticity: shifting of one’s state of consciousness, which always involved the intentional shifting of one’s state of being.

        If mindfulness (mind+fulness) is a choice with shift in Thought, then Feelfulness (feel+fulness) is a choice with shift in FEELING. Thought comes second, senses come first, therefore knowing how to choose the thoughts that generate your emotions and then choose the Feeling to accompany that thought will lead to Generating desired State of Being which can be used both as a therapeutic technique, peak performance or mastery.

        Because the subconscious works from patterns 1. Pattern Recognition (thoughts) 2. Pattern Utilization (feelings) and 3. Pattern Creation (thought-feelings), by repeating chosen Thought-Feelings® you will imprint on your subconscious to deliver your reality, and because ideas weaved with corresponding feelings become creative actions and tangible results, Carmen provides the Creating Ease Model® a circular sequence for Pattern Creation. 1. Awareness, 2. Thought, 3. Attention, 4. Choice, 5. Action (thought-feeling®).

        Why? because the masterful self never entertains a feeling which does not contribute to a desired achievable outcome. This is the secret of mastery.

        Carmen's Thought-Feeling® practices are unique mind-body connection techniques that have lasting effects through the power of neuroplasticity by providing a set of intuitive skills as applied emotional intelligence, to increase your self-awareness and resilience while dismantling your insecurities and self-sabotaging habits to achieve a higher degree of emotional intelligence as peak performance skills.

        With a high degree of self-awareness and great purity of mind, being fascinated by Consciousness and Creation, from a young age Carmen embarked on exploring the wider realms of human existence where she uncovered a ton of hidden gems. Understanding complex subjects coupled with the capability to break them down to smaller pieces for common sense understanding, comes easy to her and empowers her to teach others how to create Ease and achieve Mastery in everyday life.

        A Mensa member, mixed media artist and an international best-selling author Carmen professes “all it takes is willingness.”  Academically trained in Economics Financial Accounting, her professional endeavors in the corporate world offered opportunities that allowed her to develop systems of automation and increased performance efficiencies. Her motto “work less, accomplish more” coupled with her gained proficiency in streamlining business processes and procedures, enabled her to carry forward this expertise to other areas of living systems, to one of the most important bio-systems being that of human behavior.

        With persistence and determination, she was able to conquer several auto-immune conditions, chronic pain and dis-ease and armed with a wealth of practical knowledge, she is unveiling the underlying energies that are sabotaging our biology at a physical, mental, emotional, and spiritual level.

        Carmen's techniques focus on consciously revealing internal meta-programs that affects your well-being and utilizing this knowledge to re-pattern your internal processes. Thought comes second, senses come first, therefore knowing how to choose the thoughts that generate your emotions and then choose the appropriate feeling will lead to Generating a desired State (applied emotional intelligence) which can be used both as a therapeutic technique, peak performance or mastery.


        LinkedIn
        Facebook
        Instagram
        Youtube


        Appointment hours :  Initial consultation can take from 90 min to 120 min to help you establish goals and to learn about what is available to you.  After that, a session can last anywhere from 50 min to 75 min depending on where you are with your progress.  Call to schedule  +1 773.817.6000