Creaza-ti Usorul 2 eBooks + 13 audio MP3

Creaza-ti Usorul & Creaza-ti Usorul @Servici 2eBooks + 13mp3 Practicile Ghidate de Gand-Simt

Creaza-ti Usorul - A Creea este un privilegiu uman. A Creea Usorul este vointa libera. Prin Crearea Usorului te dezlegi de dificultati si durere si simultan atingi dimensiuni existentiale superioare. Imagineaza-ti viata eliberata de suparare, tristete sau resentimentul de dificultate care iti macina sufletul si te impiedica sa mergi inainte: incearca practicile ghidate de gând-simt introduse aici.Acest ghid practic te invata cum sa de-creezi obiceiuri subconstiente care nu iti mai aduc folos, si cum sa creezi starea de bine cea mult cautata: starea de usor, de valoare de sine si armonie.Carmen Sauciuc-Osz adreseaza cu sensibilitate subiecte delicate, precum dificultatea, durerea, teama de confruntare, teama de acceptare, lipsa de stima de sine si lipsa de valoare personala; dupa care abordeaza concepte uriase pe care le transforma in solutii usor de implementat, prezentate printr-o perspectiva proaspata ce indeamna cititorul la auto-cunoastere si motivatie.Inspirationala, pentru dezvoltare personala sau reducere a stresului, sau pentru oricine se confrunta cu dificultati sau dureri, fizice, emotionale, intelectuale, financiare, sau de relatii, aceasta carte este pentru Tine.


Creaza-ti Usorul @Servici - Familiarizeaza-te cu cele patru stiluri de comportament DISC si cu cele patru temperamente. Abilitatile interpersonale sau relatiile cu oamenii sunt folosite în fiecare zi atunci cand interactionam si comunicam cu alte persoane. Competentele interpersonale mai dezvoltate ne ajuta sa obtinem un succes sporit atat pe latura personala, cat si pe cea profesionala. Aici gasesti tehnici specifice si îndrumari detaliate cu privire la manuirea eficienta a fiecarui tip de temperament, management prin încurajare si îndrumare si nu prin critica negativa, ci oferind solutii pentru diversitatea echipei: individualitate, diversitate, conflict, creativitate etc. O resursa necesara pentru oricine doreste sa inspire, sa motiveze sau sa cladeasca o echipa de succes. O carte musai pentru orice lider sau oricine lucreaza cu oamenii.D - Dominant /DirectI - Interactiv /InfluentatorS - Supus /StatornicC - Consistent /Constiincios

"Ma bucur că există alternative pentru cei care se confruntă zilnic cu dureri fizice sau emoționale, în felul acesta eu pot face față mai bine durerii. Aceste practici de gând-simț sunt într-adevăr transformative. ca un instrument valoros pe care fiecare poate să utilizeze pentru micșorarea/diminuarea  durerii și a dificultăților."
- Bonnie P

"Integrarea frecvențelor vibraționale superioare în corpul nostru poate uneori să fie alarmantă pentru cineva care nu are un vocabular adecvat sau un sistem de sprijin pentru înțelegere." Carmen oferă acest minunat sistem de sprijin."
-Connie K

"Prima schimbare pe care am observat-o este reducerea durerii  emoționale. Nu mă mai simt ca un pacient supraîncărcat
emoțional și am observat o mare reducere a furiei. Asta îmi face mai ușor să identific distorsiunile cognitive rămase. Cu siguranță că încă mai am de recuperat, dar  imbunătățirea a fost imensă."
- Cristina T

Order Summary

  Creaza-ti Usorul 2 eBooks + 13 audio MP3 $11 USD
  Redeem Coupon
  Apply
  Total
  $11 USD

  BOUNDARIES - Soft Skills (1)

  Basic creating steps and how to apply them, you will get a fresh perspective of your blind spots, stress or difficulties to help you get out of hiding and stepping into your power. It is highly ineffective to "push" for learning skills without addressing your difficulties: you are Not a machine that needs to retain an enormous amount of information, but you are a human being with strengths and difficulties, so let's dismantle your self-sabotaging thought-patterns to make room for Positive Modeling behavior. You will go over Awareness, Choice over Difficulty, Hiding in order to Fit-in, Resistance, with their blind spots, general misconception and healthy perspective on getting out of hiding and stepping into your power, while working on dismantling your self-sabotaging thought-patterns. You’ll learn a few techniques meant to increase your confidence, aid in understanding Respect from 360 degrees (what is and what is not) and turn it into ONE lasting skill that will enable you to apply it to a multitude of other soft skills like:

  $72 USD

  $36

  Contact Information

   Forgot Password?

   Logout

   Payment Information

    By submitting this form you agree to our Terms Of Use and Privacy Policy
    By submitting this form you agree to our Terms Of Use and Privacy Policy
    OR
    OR

    What you will get in this plan?

    • eBook Creaza-ti Usorul
    • eBook Creaza-ti Usorul
     @Servici
    • audio Practicile de Gand-Simt
     format (13 MP3)

    " Mură-n gură. O explicație simplă și clară a Creației și a modului de a
    manifesta dorințele proprii. Ușor de citit "
    -Alina C

     “Concepte bine definite succinte și vaste. Practicile sunt interactive și
    mă ajută să-mi măresc conștiința de sine (self-awareness). Secțiunea de depanare la sfârșitul cărții este foarte utilă. Cartea este bine scrisă și ușor de înțeles, iar practicile sunt ușor de aplicat.”
    -Bianca S

     "O carte musai, mai ales de cei care sunt dedicați îmbunatățirii vieții, la
    nivel fizic, emoțional și spiritual. Armonioasa combinație a înțelepciunii spirituale cu aplicarea practică, face ca această carte să devină cel mai eficient instrument pentru a crea o viață fericită. Felicitări pentru aceasta lucrare însuflețitoare."
    -Elizabeta M

     "Carmen pune înțelepciunea în practică (și nu doar în filozofie). Într-o lume ideală, fiecare pacient al meu ar trebui să fie instruit cu aceste lucruri ca să-și faciliteze integrarea și să facă ceea ce îi face bine, ceea ce face sens pentru el/ea."
    -Ray B

    Probabil ca ai observat o intensitate sporita a problemelor de viață, nu e timp suficient pentru a rezolva lucrurile și in plus o diminuare a gândirii de la un capăt la altul!  

    Pt ca majoritatea dintre noi nu suntem bogați, suntem împinși să lucrăm mai multe ore, ceea ce ne lasă cu mai puțin timp ...  

    Deci, cum putem charmuii mai bine intensitatea vieții? Cum putem tine pasul fluxul cu urcușurile și coborârile valurilor vieții, menținând în același timp sănătatea, și stare de bine?  

    Există oare metode care le putem implementa pentru a parcurge fluxul acestor valuri cu mai multă ușurință?  Si metodele acestea se pot practica individual sau in  grup? Pot fi metodele atea implementate cu usurinta?  

    Da, da, și da!  

    Ușorul este un rezultat realizabil prin integrarea unui nou set de abilități, prin libertate și alegere, dezlănțuind potențialul tău înnăscut în recâștigarea autonomiei personale în cadrul conștiEnței unite.

    Unirea, reintregirea este un aspect extrem de important al vieții, ce ne oferă un simt de apartenență și un sprijin atât de necesar:  unde-i doi puterea creste si dusmanul nu sporeste.  

    De peste 10 ani ghidez un proces evolutiv extraordinar numit Creating Ease, o reunificare a individului cu colectivul, Unirea ta cu ceilalti dar si unirea ta cu tine insati, o unire si recâștigare a autonmiei personale în conștiEnța unirii, constienta  care transcende tărâmul interpersonal.  

    Creaza-ti Ușorul este pentru oameni, despre oameni, împreună cu oameni.  

    Există o Hrană Sacră dincolo de cuvinte, ascultă cu inima, ca sa auzi ceea ce este comunicat: inima este cea care unește și mintea este cea care separă.  Cu toate acestea, cea mai flexibilă parte a corpului uman este mintea!  

    Deci, ce aspect al minții te-a separat de Ușor? De unitate? De comunitate?   Care tipare de gândire?
     
    Religie?
    Critica si Judecata?
    Îți place sau nu îți place ceva?
    Sănătate mai precară?
    Poate o Inimă ruptă?  

    Vezi tu, Credințele și valorile tale individuale, împreună cu comportamentul tău, este ceea ce îți construiește realitatea.   Vine din mintea ta, trece prin comportamentul tău și îți creează experiența vieții tale.  

    Unificarea inimii cu mintea, modelel de gândire unificate se face prin colaborare și cooperare fără a avea nevoie de adepți, de followers, unde fiecare creație creditată creatorilor individuali și nu este alocată la profiturilor private, ci creând modele de gândire (și prin urmare modele de comportament) vei acoperii nevoile de baza ale omului și vei beneficia colectivul prin comunitate.  

    ConștiEnța unirii transcende domeniul interpersonal: Crearea ușorului este pentru oameni, despre oameni, împreună cu oamenii.  

    ConștiEnța de unitate este creată prin colaborare și cooperare, prin contribuția la binele primordial.  

    În conștiința unității, liderii funcționează doar ca o structură pentru conectarea nevoilor oamenilor cu darurile creatorilor, fără a se obține profituri personale, combinând în schimb eficiența cu relevanța pentru a satisface nu doar nevoile oamenilor, ci și pentru a spori bunăstarea si tarea de bine a tuturor.

    De aici am conceput modelul Creating Ease din: acoperirea nevoilor de baza a omului, indiferent de originea lui națională, gender, cultură sau culoare a pielii, fiecare, FIECARE are nevoie de Respect, Succes, Acceptare, Iertare și Iubire,

    si nu doar sa le primesti, ci sa incepi prin a da,
    prin a Demonstra ca ai devenit, ca esti Succes, Acceptare, Iertare Iubire si Respect.